Chat with us, powered by LiveChat

Schuldhulpverlening Rotterdam

Het stabiliseren van uw inkomsten en uitgaven

Schuldhulpverlening in Rotterdam

Saillant verzorgt jouw schuldhulpverlening in Rotterdam. Heb je jouw financiële situatie niet meer zelf in de hand? Dan staan wij je bij om de financiën weer op orde te krijgen. Vanuit het punt van stabilisatie gaan we middels persoonlijke actieplannen op zoek naar een sterke begeleiding tijdens de fase van minnelijke schuldhulpverlening; de periode waarin je daadwerkelijk bezig bent met het aflossen van je schulden. Ook bekijken we je mogelijkheden tot schuldsanering of verlaging. Dit is mogelijk door middel van de WSNP: De Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen als onderdeel van MSNP (Minnelijke Schuldhulpverlening Natuurlijke Personen). Binnen deze regeling is het mogelijk om binnen 36 maanden weer schuldenvrij te zijn.

Schuldhulpverlening in Rotterdam: Aangepast op jouw persoonlijke situatie
Ik heb schulden, waar moet ik naartoe? Saillant biedt hulp bij tal van financiële situaties. Hoe veel schuldeisers je ook hebt en hoe groot de schuldenlast ook is geworden. Samen gaan we om tafel om stabilisatie van de schulden uiteindelijk te laten verlopen in het aflossen van al je schulden. Saillant kent alle mogelijke regelingen voor Natuurlijke Personen, ofwel welke voor jou mogelijk zijn binnen de kaders van de wet. Wij bieden schuldhulp op hoog niveau zodat je de financiële situatie snel weer op orde hebt. Dat is prettig voor jou én je omgeving.

Jouw persoonlijke partner voor SHV
Schuldhulpverlening waardoor jouw schulden geen slepende zaak worden. Saillant helpt je bij het vinden van de juiste regelingen die passen bij jouw financiële situatie, gaat om tafel met schuldeisers en gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat je uitzicht houdt op een gezonde financiële situatie waarin je bestedingspatroon aansluit op je inkomsten. Van stabilisatie naar definitieve aflossing van al je schulden; het kan met Saillant!

Saillant Rotterdam

Saillant Schuldhulpverlening Rotterdam

Bekijk hier onze tarieven

Neem contact op

Ik heb een vraag en wil graag een medewerker spreken

Cliënt

Ik wil mijzelf aanmelden

Organisatie

Ik wil een cliënt aanmelden
namens een organisatie