Chat with us, powered by LiveChat

Bewindvoering Rotterdam

We bieden u alle hulp rondom financiën

Bewindvoering in Rotterdam

Saillant staat je bij middels bewindvoering in Rotterdam. Je hebt niet altijd zelf de hand in je financiën en vaste lasten lopen soms hoog op. Ben je bezig een bewindvoerder te zoeken die je daarbij kan helpen? Saillant kan je bij staan met een bewindvoerder die samen met jou kijkt waar financieel stappen te maken zijn. Onze bewindvoerder gaat direct voor je aan de slag, om zo snel mogelijk je financiële situatie weer stabiel te krijgen. Of sta je wellicht onder bewind en wil je graag overstappen van bewindvoerder? Ook dan kan je bewindvoering aanvragen bij Saillant. Wij zullen dit dan samen met uw huidige bewindvoerder bespreken en indien mogelijk onderling met uw bewindvoerder een verzoek in dienen tot overstap.

Bewindvoering in Rotterdam: Altijd persoonlijk
Een ieder zijn of haar financiële situatie ziet er anders uit. Je bewindvoerder kijkt scherp naar jouw omstandigheden en waar jouw financiële pijnpunten liggen. Zo vinden we samen de bron van schulden en zoeken we voor jou de beste oplossing. Het kan ook zijn dat er geen spraken is van een schuldenbewind, onderbewindstelling kan dan ook uitgesproken worden als er sprake is van bijv. verstandelijke beperking, psychische problemen, dementie en/of ouderenzorg.

Bewindvoering en schulden: Hoe werkt dat?
Samen met jou brengen we in beeld welke schulden je momenteel hebt, waar de schuldeisers te vinden zijn en of er binnen de voorwaarden nog mogelijkheden zijn om je schuld volledig te saneren, dan wel uitstel van betaling aan te vragen. Vervolgens stellen we een actieplan op met belangrijke stappen waar je jezelf in de komende maanden of jaren aan moet houden om snel weer schuldenvrij te zijn. Alles op je eigen tempo, met steeds weer als doel om jouw financiële situatie gezond te maken. Wil je bewindvoering aanvragen? Neem dan contact op met Saillant.

Saillant Rotterdam

Saillant Bewindvoering Rotterdam

Neem contact op

Ik heb een vraag en wil graag een medewerker spreken

Cliënt

Ik wil mijzelf aanmelden

Organisatie

Ik wil een cliënt aanmelden
namens een organisatie